Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

hétfő

A boldog új év

Szóval 2017! Teljesíthetetlen fogadalmaktól mentes, Boldog Új Évet Kívánunk! Persze fogadkozni sosem árt, de azt tudjuk, hogy egy-egy csalódás sokszor rosszabb, mint sok kis teljesített cél.
Mi idén sok célt tűztünk ki magunk elé, pl. fejlesztjük az ügyfélszolgálatot, javítunk az elérhetőségen, megkönnyítjük a választást, több új ajándékot, több új virágcsokrot teszünk fel a webáruházba, és ha minden jól megy, idén egy vadonatúj megrendelésközvetítő rendszerrel is erősítünk, és még messze nincs vége a felsorolásnak. A cél viszont továbbra is változatlan: minőségi virágküldés és ajándékozás határok nélkül. Kulcsszómentesen ez úgy hangzik: örömöt szerezni neked és szeretteidnek.

Klikk a képre