Jótanácsok virágküldéshez

Virágküldés mindig aktuális hírekkel. Virágot küldeni mindenki tud. Pár kattintás, és már ott is vagyunk egy virágküldő szolgálat webshopjában. Amire figyelnie kell, az ezután kezdődik. Virágküldés - beszéljünk róla. Mindig aktuális, a virágküldéshez, virágüzletekhez, virágokhoz és virágküldő szolgálatokhoz kapcsolódó tartalommal. Itt kibeszélünk mindent, amit a hivatalos virágküldős weblapjainkon nem teszünk.

Virágküldés, ajándék

szerda

Protea

Jellemzői: fás szárú, trópusi jellegű növény, virágja pikkelyes szerkezetű, rózsaszín bordós árnyalatú, tartós kiszárítható, januártól-májusig található meg az üzletekben. Felhasználható: különleges kötészet.

A protea egy hihetetlenül ősi növény, elterjedési területe Afrika, Ausztrália, Dél-Amerika. Jóval a dinoszauruszok előtt született, és mint látható, túl is élte őket. Földrajzi elterjedésük fő oka, hogy ezek a növények akkor alakultak ki, mikor ezek a területek még összetartoztak, tehát cirka 300 millió évesek....hmmmm nem semmi. Nevét Próteuszról kapta, aki egy görög isten, utalva a hihetetlen formaváltozatosságára. Több mit 100 különböző faja ismert, vannak köztük örökzöld bokrok, sőt még fák is. Nagyon magasra, akár 5 méteresre is megnőhetnek.

Klikk a képre